Soalan-Soalan Lazim

1Secara umum, apakah fungsi produk G.E Herbs?
Fungsi produk G.E Herbs adalah untuk membantu menghangatkan lagi hubungan intim antara suami isteri. Pelbagai variasi produk yang sesuai untuk kaum adam mahupun hawa sebagai tanda bahawa kedua dua pihak perlu berusaha untuk mencapai nikmat yang diinginkan.
2Untuk satu produk, berapa lamakah tempoh penggunaan jika di amalkan pada setiap hari?
Bergantung kepada produk yang anda gunakan dan kekerapan penggunaan produk. Sebagai contoh, kopi PLG boleh memberi kesan selama 3 hari bagi setiap sachet. Jika anda inginkan kesan maksimun, boleh gunakan selang 3 hari bagi setiap sachet dan sekotak kopi PLG boleh tahan selama sebulan. Sila rujuk cara penggunaan bagi setiap produk sebelum menggunakan.
3Bolehkah saya membayar menggunakan Cash Deposit Machine?
Tidak. Kami hanya menerima bayaran secara online transfer (fpx) dan kad kredit. Sistem pembayaran lebih selamat dan lebih telus.
4Saya berminat! Namun, macam mana nak dapatkan?
Okay untuk awak yang berminat dengan produk G.E Herbs, terus klik pada produk yang dikehendaki dan 'Add to Cart' kemudian boleh terus lakukan pembayaran. Mudah dan cepat!
5Ada jaminan tak kalau produk ni tak memberi kesan?
Kami tidak mempunyai sebarang jaminan secara khusus. Walaubagaimanapun, maklum balas yang kami terima setakat ini sangat memberangsangkan dan ada pelanggan yang tidak beralih jenama sejak menggunakan produk G.E Herbs. Testimoni yang diberikan juga sangat positif dan asli!
6Selamat ke nak gunakan produk G.E Herbs ni?
Semua produk G,E Herbs didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Setiap produk mempunyai nombor MAL dan NOT bagi kategori produk yang berkaitan. Selain itu, sijil Halal juga telah kami perolehi untuk menjamin status kebersihan dan keselamatan produk G.E Herbs untuk para pelanggan.
7Penghantaran biasa berapa lama?
Setakat ini, kebiasaannya penghantaran memakan masa 3 ke 5 hari bekerja. Adakalanya, nombor tracking telah diberikan namun tiada dalam sistem. Jangan khuatir, jangan risau! Sistem kadang kala ada salahnya. Yang kami dapat janjikan ialah penghantaran akan dilakukan pada hari yang sama jika tempahan dan pembelian dilakukan sebelum pukul 12:00 tengah hari.
8Apakah perbezaan antara G.E Oil dan G.E Gel?
Nama yang hampir sama, fungsi yang hampir sama namun ianya dua benda yang berlainan. G.E Oil yang diperbuat daripada ekstrak belacak, lintah dan dhob lebih menitikberatkan penggunaan dan kesan masa panjang dimana proses urutan alat sulit diperlukan bagi setiap sapuan. Dengan teknik urutan yang betul serta bahan dari G.E Oil yang berkesan, sememangnya anda akan rasai perbezaan sewaktu beraksi. G.E Gel pula yang diperbuat daripada gambir sarawak memfokuskan kepada cara penggunaan yang pantas dan kesan yang cepat. Tetap selamat, kesan yang pantas dan tidak perlu menunggu lama sebelum beraksi.
9Che Bunga ni untuk perempuan ya?
Ya tepat sekali! Che Bunga adalah produk variasi dari G.E Herbs yang khusus dicipta untuk kaum wanita yang mengidamkan nikmat hubungan intim yang lebih terkesan di hati dan sanubari. Bahan bahan yang digunakan seperti asam jawa dan manjakani boleh memberi kebaikan seperti menghilangkan keputihan, mengurangkan bau yang kurang menyenangkan, menegangkan otot faraj serta yang paling penting, mengetatkan miss V anda.