OAR Teguh

atau jenamanya; G.E Herbs sememangnya telah dipercayai oleh pengguna di seluruh pelusuk Malaysia bukan sahaja disebabkan keberkesananya, malah variasi produk yang ada membolehkan suami dan isteri sama sama berusaha untuk membahagiakan pasangan masing masing.

Dengan berbekalkan matlamat jitu iaitu untuk membantu pasangan suami isteri mengecapi nikmat sebenar ketika melakukan hubungan intim, G.E Herbs terus mengorak langkah untuk memberi nilai dan faedah yang lebih banyak lagi. Barisan produk yang mantap dan mengisi kekosongan dan kehendak pelanggan membuatkan jenama G.E Herbs tidak pernah lekang dari mulut orang ramai.

100% Asli

Diperbuat dari sumber herba dan tanaman

Dengan hasil kajian dan penyelidikan yang dijalankan, kesemua produk dari G.E Herbs berasaskan tanaman dan herba yang selamat digunakan.

Berkesan

Ribuan testimoni terkumpul

Ramai pengguna yang memberikan maklum balas positif selepas menggunakan rangkaian produk dari G.E Herbs. Power!

Selamat

Untuk digunakan selalu

Rangkaian produk G.E Herbs adalah berasaskan tanaman dan herba yang sememangnya terbukti memberi kesan yang positif dan baik terhadap sistem tubuh badan.

KKM

Lulus dan mendapat sijil

Semua produk dari G.E Herbs telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Semak nombor MAL dan NOT pada setiap produk untuk kepastian.

Halal

Semestinya halal

Produk G.E Herbs telah mendapat kelulusan JAKIM bagi sijil Halal untuk produknya. Selamat, Berkesan, & Halal. Nak cuba?